Soria Moria camping

Vertskap og kontaktinformasjon

Vert og eier av Soria Moria Camping er Rolf Vestvik
Telefon: +47 908 22 701 / +47 481 93 104
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Postadresse: Soria Moria Camping, Fætten 94, 7650 Verdal
Driftsselskap: Soria Moria Kultur & Turisme AS.
Org. Nr. 989 620 053

Vår visjon er å tilby turister og tilreisende et anlegg der blomster og trær skaper en harmonisk ramme for et fredelig og meningsfylt opphold i vakre omgivelser.

Generell informasjon

Soria Moria camping er en trivelig campingplass, beliggende i Verdal kommune, ved Trondheimsfjorden. Campingplassen ligger i et vakkert parkmessig område. Vi har 11 enkle hytter med ulik størrelse og utrustning. Det er oppstillingsplasser med strømuttak for campingvogner og bobiler, samt fine teltplasser. Moderne sanitæranlegg med gratis dusj. Utleie av vaskemaskin. Tømmeplass for toaletter for campingvogner og bobiler. Lekeplass for barn. Hunder er velkomne, men må alltid holdes i bånd. Våre hytter er røkfrie – men røk gjerne på verandaen.

Avstander

Campingplassen ligger ca 1 kilometer fra E6, noen hundre meter sør for avkjøring til Verdal sentrum. Det er ca 7 kilometer til Stiklestad der det berømte Spelet om Heilag Olav fremføres hver Olsok-helg. Soria Moria Camping ligger 10 km fra Levanger, 30 km fra Steinkjer og 90 km nord for Trondheim.

Åpningstider

Soria Moria camping har åpen for drift fra slutten av mai til begynnelsen av september. Hytter og oppstillingsplass for campingvogner og bobil kan bestilles for bruk utenom sesongen.

Campingplassens kiosk er betjent i hovedsesongen, ca 20. juni til 10. august.
Daglig åpningstid Kl 1700 – 2200.

Innsjekking

Soria Moria Camping er en selvbetjent camping. Gjester fyller ut skjema og legger betaling i postkasse ved kiosken når denne ikke er åpen. Det anbefales å bestille hytter på forhånd. Dersom hytter ikke er bestilt kan en innlosjere seg i de hytter hvor nøkkel står i døren og betale ved å legge penger i konvolutt i postkasse som man finner ved inngang til kiosk.