Soria Moria Parken
- en trivelig festplass for store og små arrangement

Soria Moria parken kan tilby en trivelig festplass for alt fra uformelle, sommerlige grillkvelder til større fester. I løpet sommeren er parken arena for en rekke arrangementer. Her arrangeres Soria Moria Kammermusikkfestival, Promenadekonsert for musikkorps, utstilling for miniatyrhunder, MC treff, firmafester, konserter og private arrangementer og mye mer.

Soria Moria Hallen

Soria Moria Hallen er et festlokale der det kan dekkes til 70 gjester, og 100 gjester ved konserter og uformelle arrangementer.I tillegg til bord og stoler kan en leie alt som skal til for en vellykket fest, fra servise, duker, lys og annet.

Utegriller

Soria Moria Parken er det perfekte sted for grillparties. I Grillhuset finner man store utegriller og alt utstyr til å lage en hyggelig sommerfest.

Soria Moria Scene

I tilknytning til festplassen finner man Soria Moria Scene. En vakker, overbygd scene plassert i en rotunde av bjørketrær med utendørs plass for 300 tilskuere.

Leker og aktiviteter

Vi kan arrangere leker som skotthyllkasting på egen bane, skytekonkurranse med luftgevær, bueskyting, naturstien ”Fugler i Soria Moria” og annet.

Bevertning

Leietaker ordner selv med matservering og drikke. Soria Moria Hallen har et lite kjøkken og det er stor kapasitet i grillhuset. Vi samarbeider med blant annet cateringfirmaet Brød og Cirkus (www.brodogcirkus.no) som kan tilby et variert utvalg av sommerlig mat i ulike prisklasser.

Prisliste 2011

Soria Moria hallen med festplass

Inntil 30 personer Kr 2000.-
Inntil 50 personer Kr 3000.-
Inntil 70 personer Kr 4000.-
Inntil 100 personer Kr 5000.-

I tillegg kommer rydding og vask etter arrangementet. Kr 150 pr time. (Alle priser inkl. moms.)

Leie av Soria Moria Scene Kr 1000.-

Leie av servise, komplett med tallerkener, glass, spisebestikk og servietter Kr 30,- pr person.